Φτάνει πάλι καλοκαίρι εκείνο που όλοι με τόση υπομονή περιμένουμε για να ξεκουράσουμε τον νου και το σώμα μας αποδρώντας από την καθημερινή ρουτίνα της εργασίας. Το καλοκαίρι περνάει και οι μέρες που έχουμε είναι περιορισμένες και πρέπει να τις αδράξουμε ώστε να γεμίσουμε σωστά τις μπαταρίες μας.

Ελλάδα μία χώρα η οποία αποτελεί ίσως μία από τους ποιο δημοφιλείς προορισμούς για τις καλοκαιρινές αποδράσεις του κόσμου. Όπως κάθε μέρος έτσι και στην Ελλάδα υπάρχει ένας κυρίαρχος της ομορφιάς , απόλαυσης και απίστευτης θέας αυτή είναι η Σαντορίνη, ένα νησί που συνδυάζει τα πάντα με ένα τόσο υπέροχο ηλιοβασίλεμα , γραφικό με μία ξεχωριστεί κουλτούρα που δύσκολα θα βρίσκατε αλλού !

Santorini Sunset

 

 

Η μαγεία αυτή που έχει δημιουργηθεί από το εφέστιο την καθιστά μία από τις μοναδικές σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο η Σαντορίνη διακρίνεται από τα 5 ποιο όμορφα μέρη στον κόσμο και έχει βγει κάποιες χρονιές πρώτο ομορφότερο νησί παγκοσμίως σύμφωνα με έγκυρα Αμερικάνικα περιοδικά και ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Αν σας ενδιαφέρει ένας τόσο όμορφος προορισμός θα πρέπει σίγουρα να έχετε κατά νου να την εξερευνήσετε όσο ποιο πολύ γίνεται ! Φυσικά η Σαντορίνη διαθέτει μεταφορικά μέσα όπως λεωφορεία και ταξί μα σε συνδυασμό με τον τόσο κόσμο και την ζέστη πολλές φορές θα σας φανεί ίσως λίγο κουραστική η κάθε διαδρομή με αποτέλεσμα να σπαταλάτε πολύ ενέργεια και να χάνεται χρόνο που θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε. Ωστόσο το κόστος των ταξί είναι αρκετά υψηλό και οι αναμονές των λεωφορείων μερικές φορές μεγάλες. Νοικιάζοντας αυτοκίνητο στην Σαντορίνη θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε όλη αυτήν την ταλαιπωρία. Στην CoolCars θα έχετε μία πλήρη αξιόπιστη εξυπηρέτηση χωρίς καμία καθυστέρηση και παράδοση στο λιμάνι , αεροδρόμιο ή στο σημείο που θα θέλατε εσείς χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Για εμάς η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μία μακροχρόνια εμπειρία και θα επωφεληθείτε αρκετά από αυτό !

Santorini Caldera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η CoolCars είναι η μεγαλύτερη σε αξιοπιστία στην ενοικίαση αυτοκινήτων στην Σαντορίνη. Δεν το λέμε εμείς αλλά οι ίδιοι μας οι πελάτες !